Csicsmán Sándornak hívnak.

Magántanár és idegenvezető vagyok. Irodalmat, történelmet, angolt, németet és spanyol nyelvet tanítok. Idegenvezetőként külföldre és belföldre egyaránt viszek vendégeket. Utazásaim során több mint 60 országban dolgoztam már, nagyképűség nélkül mondhatom, hogy óriási tapasztalattal rendelkezem

A legfontosabb: imádok emberekkel foglalkozni, velük lenni, információkat adni és utazni! Azt hiszem, enélkül nem lehet ezt a szakmát, hivatást jól végezni. Szeretem a munkámat, és ezt a kedves vendégeim és tanítványaim is mindig megállapítják. Ez a legnagyobb elismerés számomra. Szeretem a mosolygós arcokat látni magam körül, és ha a jókedvhez én is hozzájárulhatok, ez az igazi öröm számomra.

A legszerencsésebb emberek közé tartozom, mert számomra a munkám a hobbim.

Cegléden élek jelenleg, Győrben nőttem fel, Pécsen és Debrecenben jártam egyetemre.

Szeretem a hazámat, a gyönyörű adottságokkal bíró Magyarországot, de mindenhol jól érzem magam a világban.

Nőtlen vagyok. Rengeteg igazi barátom van mind itthon mind külföldön.

Alapelvem: Az élet rövid, minden pillanatát ki kell élvezni, minden rosszkedvű perc elvesztegetett idő.

Az utazás, emberek, kultúrák, tájak megismerése az egyik legszebb dolog az életben. Nekem ez megadatott, megadatik, és örülök, ha ehhez az élményhez másokat is hozzásegíthetek ismereteimmel, tapasztalatommal.

Miben tudok segíteni?

Vállalom egyének (akár 1-2 fő), baráti társaságok, illetve kis és közepes létszámú csoportok programjának megszervezését, összeállítását, segítek az igényeknek megfelelő szállások kiválasztásában, és természetesen a csoportok vezetését, kalauzolását is elvégzem, ha erre felkérnek.

Saját, jól bevált, különböző igényeket kielégítő programokkal is rendelkezem számos országba.

Saját tervezésű és szervezésű programok 2014-re:

(egyéni igények alapján-ezek 100%-ban biztosak; 6 főtől mindegyik megy és mindegyik utat én viszem, mint idegenvezető) Mindegyik útnál lehetőség van a csoporthoz csatlakozni egyénileg is az előzetesen pontosan meghatározott helyen.

Minden részletről, indulási időkről stb. emailben, illetve telefonon tájékoztatást adok. Az utak hivatalos hátterét az 100 ÚT Utazási Iroda biztosítja. Mindenegyik úttal kapcsolatban tőlem és az irodától lehet részletes felvilágosítást kapni, az utakra az IRODÁNÁLis lehet jelentkezni. Elérhetőségük:  1000 Út Utazási Iroda 1067 Budapest Teréz krt. 33.

Telefonszám: +36 1 354 3990

Fax: +36 1 354 0874

http://www.1000ut.hu/

Az itt szereplő összes utat én viszem mint idegenvezető.


Képek az utazásokról ITT (Picasaweb) és ITT (Fotóalbum) megtekinthetőekBangkok-Burma-Kambodzsa-Szingapúr    17 nap                  Kattints IDE a részletekért


Körösi Csoma Sándor nyomában Indiában (On the trail of Körösi Csoma Sándor in India)  20 nap                                                                                                                          Kattints IDE a részletekért


AZ IGAZI INDIA     17 nap        Kattints IDE a részletekért


Dél-Afrika     10 nap                   Kattints IDE a részletekért


Tanzánia Zanzibárral    15 nap     Kattints IDE a részletekért


BURMA

Home ABOUT Me My services Programs Special for adults Magyaroknak Prices and Contacts
foxyform
Get Your Own MapView Larger Map

Azok az országok, ahol már jártam illetve dolgoztam